top of page
Search
  • Writer's pictureAdmin

Sleep Talk

Majoritatea problemelor copiilor apar datorita perceptieilor ca nu sunt iubiti. Sleeptalk este o structura simpla si foarte eficienta, cu care se poate interveni direct la nivelul inconstientului pentru schimbarea acestui lucru. Aplicata cu atentie , aceasta tehnica poate avea rezultatele scontate , in cel mai scurt timp.

Dinamica desfasurarii tehnicii este descrisa mai jos.

Dupa 20-30 minute dupa ce adoarme copilul, se merge in camera la el (pe intuneric) si se mangaie usor pe frunte, impreuna cu sugestia “Dormi in continuare”.

Se livreaza sugestiile ( x5 sau x7 ori): “ Mami te iubeste,Tati te iubeste, Noi cu totii te iubim, Astazi este o zi fericita, Esti plin/plina de iubire”.

Incheiere (X1) - “Dormi adanc, dormi adanc, viseaza vise frumoase si fericite si trezeste-te plin/a de fericire si de iubire”.

ATENTIE – nu se schimba/introduc alte sugestii decat daca se stie foarte bine ce se face pentru ca altfel exista riscul de a declansa alte conflicte!

Trebuie facut in fiecare noapte, minim 2 saptamani, maxim –pana in jurul varstei de 16 ani, cand nu va mai merge (se va trezi).Nu exista varsta minima.Ideal de facut alternativ 1 seara mama/1 seara tatal.Posibil feedback negativ in primele 2-3 zile= copilul poate devini foarte irascibil, pentru ca in prima faza acest proces declanseaza un conflict in copil –o parte din el crede ca nu este iubit, o alta parte incepe sa creada ca este iubit; trebuie continuat!



1 view0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page